top of page
  • nat9708

Ny Europris i Hommelvik

Oppdatert: 19. apr. 2023
Torsdag 23. februar klokken 09.00, kom sommeren til Hommelvik. Da åpnet nemlig Europris den flunkende nye butikken sin i Hommelvik – utviklet av Aktium Eiendom.


Europris er en butikkjede i sterk vekst med 277 lavprisvarehus over hele landet. 35 millioner kunder handlet i 2022 hos Europris til ekstremt lave priser og fikk mer til overs. Kjeden omsatte i 2022 for 8,6 milliarder kroner, har over 3000 medarbeidere og gikk på børs i juni 2015. Hovedkontoret ligger i Fredrikstad og hovedlageret er i Moss.


Gamlebutikken i Svebergvegen 3 - gjenoppstår i Havnevegen 24. -Jeg tror kundene er spente og gleder seg til åpningen torsdag, og det gjør jeg også, sier Else Therese Eikemo. Hun begynte i butikken på Sveberg i 2014 og ble assisterende butikksjef før hun i 2016 ble butikksjef. Nå har hun og de fem medarbeiderne flyttet inn i et helt nytt bygg.


Bygd i Europris-ånd - Dette er bygd for oss, og i Europris-ånd, sier hun, og fremhever at den nye butikken er blitt veldig oversiktlig og lett å finne fram i.


Butikken er på 1174 kvadratmeter salgsflate, svært åpen og tilgjengelig for kundene, og vi får vist fram varene på best mulig måte. Vi er kjempestolte, og det skal innrømmes at jeg synes den nye butikken ser veldig flott ut. Her i Europris skjer det jo noe hele tida – og det er moro når det skjer noe. Det er utrolig fint å se hva som har skjedd med Europris siden jeg begynte på Sveberg for snart 10 år siden. Ikke minst er det blitt mye lettere å drive butikken lokalt. Alt er så godt tilrettelagt og satt i system.

35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page