top of page
  • nat9708

Mascot-prosjektet nærmer seg åpning

Oppdatert: 25. apr. 2023

Etter flere år med reguleringsarbeid, og en omfattende renovasjons prosess er Aktium

Eiendom stolte av å presentere et nytt og bærekraftig handelspunkt på Ørebekk i

Fredrikstad! I september 2023 åpner Europris, Coop Extra og sky Fitness dørene i «splitter nye» lokaler i den historiske produksjonsfabrikken til Mascot Electronics på

Mosseveien 109!


Mascot ble etablert i 1938 under navnet Østfold Radio. Selskapet var blant de første i Norge som produserte bilradio. I 1972 skiftet selskapet navn til Mascot. I de siste årene har Mascot gått inn i nye områder og produserer blant annet små kretskort som driver trafikklys.

Da beslutning om å flytte produksjonsfabrikken fra Ørebekk til Baltikum ble vedtatt startet en omfattende reguleringsprosess for å omdanne industrilokalene til et bærekraftig handlepunkt for nærområdet. Det som vil bli værende igjen i Fredrikstad av Mascot, er utvikling, salg og administrasjon.

Mascot ønsker sine nye naboer og medfølgende kunder velkommen. Området skal huse både Europris og Coop Extra, samt Sky fitness sitt flaggskip treningssenter senter for Fredrikstad Regionen. Det blir et handelspunkt med Helse, handel og bærekraft i fokus! Med andre ord, her blir det aktivitet!

Eiendommen vil være forsynt med strøm fra Solcelleanlegget på taket, og besøkende vil kunne benytte seg av ladestasjoner til El-bil under sitt besøk. Totalt vil strøm anlegge produserer i overkant av 200.000 kWh per år. Området har en års døgntrafikk på 25.000 og ligger velplassert ved innfartsåren til Fredrikstad ved R110 fra Råde.327 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page