top of page
  • Alexander Bakken

Mascot handelsområde

Mascot sine ærverdige lokaler på Ørebekk har blitt gjenåpnet i moderne stil. Mascot Electronics AS («Mascot») ble etablert i 1938 og har en lang industrihistorie på Ørebekk med produksjon av bilradioer, radioer, telefonsvarere og ladere. I 2018 ble produksjonsvirksomheten flyttet til Tallinn i Estland. Mascot ønsker å beholde hovedkontoret i Fredrikstad og har i dag ca. 45 medarbeidere. Ledelse, innkjøp, produktutvikling, laboratoriet/testing og økonomi er viktige funksjoner som inngår i hovedkontoret.



Det omfattende rehabiliteringsprosjektet ble startet for litt over 4 år siden. Eiendommen ble oppført på 1980-tallet og hadde grunnet feilkonstruksjoner betydelige fukt- og råteskader, samt skader som følge av setninger i grunnen. Bygget hadde således behov for for en total ombygging for å tilfredsstille dagens bygningstekniske krav, samt å være et attraktivt leieobjekt.




Prosjektet har resultert i et moderne handelsområde med Europris, Coop Extra, og SKY Fitness som leietakere. Aktium Eiendom takker for en fin prosess og godt samarbeid med alle som har deltatt i prosjektet. Vi ønsker alle velkommen til Mosseveien 109 - Mascot Handelsområde.


24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page